September 19, 2021

KQZ nis telefonimin e mërgimtarëve për t’i verifikuar si votues

1 min read
Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka nisur telefonimin e mërgimtarëve që kanë aplikuar për t’u verifikuar si votues.

Kjo është bërë e ditur me anë të një komunikate për media nga Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve, shkruan lajmi.net.

KQZ po ashtu ka njoftuar se nga 2 mijë persona të kontaktuar, mbi 75 e aplikuesve janë lajmëruar në telefon dhe janë konfirmuar aplikimet e tyre.

Njoftimi i plotë:

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve informon të gjithë aplikuesit që kanë aplikuar për t’u regjistruar si votues jashtë vendit se ka filluar procesin e verifikimit të tyre duke i kontaktuar përmes telefonit.

KQZ po kontakton aplikuesit përmes telefonit dhe nga rreth 2000 persona të kontaktuar, në thirrjet e para të realizuara, mbi 75% e aplikuesve janë lajmëruar në telefon dhe janë konfirmuar aplikimet e tyre.

KQZ do të vazhdojë të kontaktojë përsëri aplikuesit në mënyrë që t’iu mundësojë verifikimin e aplikimit të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *