September 19, 2021

Duda Balje mahnit me foton e fundit, e quajnë 19 vjeçare

1 min read

Duda Balje është deputetja më e komentuar dhe më e popullarizuar në Kuvendin e Kosovës.

Ajo shquhet edhe si femër me linja perfekte, ku përkundër moshës që ka, vazhdon të ju bëj konkurrencë edhe vajzave të reja me paraqitjet e saj.

Kjo gjë iu ka renë në sy edhe simpatizantëve të saj të cilët i lenë komente të shumta, ku si gjithmonë janë për të mirë.

Nga bukuria dhe thjeshtësia e saj disa e kanë krahasuar me 19 vjeçare, dhe me të drejtë e kanë apo jo?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *