|

Dubai i hedh në bërllog super makinat! (FOTO)

lajme-makian_6_743745518Ndërsa pjesa tjetër e botës është duke i ruajtur me fanatizëm makinat luksoze, Dubai përballet me problemin e kundërt. Në një bilanc financiar të viteve 2009-2011, Dubai u përball me një rënie ekonomike si në pjesën tjetër të botës. Njerëzit të cilët kishin aksione në industri, si pasuri të patundshme humbën miliarda dollarë dhe u zhytën në borxhe. Shumica e tyre u larguan nga vendi, ndërsa lanë makinat luksoze në aeroporte.

Makina si, Mercedes, Ferrari, Enzo, Range Rover, Porsche apo edhe DeLorean DMC-12 u hodhën jashtë si mbeturina. Këto që shikoni në fotografi janë disa prej tyre. Janë mbuluar me pluhur nga kalimi i kohës, dhe ju mund të krijoni një ide se kur janë përdorur për herë të fundit.

Shkruaje nje koment

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.

REKLAMA FINALE !

Recently Commented